Mustafa Pars Ortaokulu

Telefon : 0 212 601 10 88
Belgegeçer : 0 212 601 10 89
WEB https://mustafaparsoo.meb.k12.tr
Adres : Gültepe Mahallesi, Reyhan Caddesi, Numara 23, 34295, Küçükçekmece, İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, mükemmellik anlayışı içinde, sürekli değişim ve gelişimi benimseyen, kişilikli, geleceğe güvenle bakan, geçmişten geleceğe köprü kurabilen, bugünden yarınları yaşayan, Türkiye için dünya ile yarışan, özgür, çok yönlü, yenilikçi, yaratıcı, lider, aydın, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, erdemli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bireysel ve toplumsal sorumluluklarını bilen, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik, ahlaki değerleri taşıyan bir kişilik olarak, mutlu, sağlıklı, bilgili, becerili, çok yönlü, tarafsız, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerleri benimseyen, yaşamı seven, katılımcı, yaratıcı, öğrenci-veli, öğretmen ve yöneticilerin sürekli gelişim içinde olduğu, kendi kendini yenileyebildiği, öğrencilerin yarınlara aydın bir insan olarak hazırlanabildiği bir kurum olarak mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 09.00-13.00 / 13.30-15:00
Isınma : Kalorifer
Servis : İsteyen öğrencilerimiz gelişte ve gidişte servis araçlarını kullanabilmektedirler.
Ulaşım : Beşyol metrobüs durağından 300 metre / 5 dakika yürüyerek kolayca okulumuza ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Gültepe Mah. Reyhan Cad. No: 23, Küçükçekmece, İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Küçükçekmece ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :